Девелоперська компанія у Київській області безоплатно передала Нацполіції будівлю для нового відділку

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
omoks-me3.com.ua

Девелоперська компанія «ОМОКС» 7 травня урочисто передала Головному управлінню Національної поліції України у Київській області нову громадську будівлю в с. Чайки по вул. В. Лобановського, 32-а, площею 522,3 кв. м. для відкриття Чайківського поліцейського відділення.

«Девелоперська компанія «ОМОКС» та її керуючий власник Олексій Кулагін, постійно піклуються про безпеку населення та порядок на забудованих територіях. Безпека кожного громадянина, захист прав та свобод людини – головні завдання, які виконує держава. Чайківське відділення поліції, яке компанія «ОМОКС» безоплатно передала правоохоронцям – це вагомий вклад не тільки в розвиток окремої територіальної одиниці, але й української держави в цілому», - наголошують у компанії.

Як зазначили у «ОМОКС», стрімке зростання у передмісті Києва, а саме на території Петропавлісько-Борщагівської сільської ради, кількості новобудов обумовило необхідність відкриття відділку поліції. Адже тут проживає близько 40 000 людей, із яких понад 15 000 припадає на мешканців житлових комплексів «Чайка» і «Сонцтаун».