ЖК «Нова Англія» відсвяткував дворіччя та анонсував будівництво соціальної інфраструктури

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
DSC_0247

Житловий комплекс «Нова Англія», який розташовується в Голосіївському районі столиці, відсвяткував своє дворіччя грандіозним заходом в традиційному для цього ЖК англійському стилі.

Головною новиною вечора стало анонсування швидкого старту будівництва в «Новій Англії» дитячого садка і молодшої школи - Європейський колегіум.

Гостей на святі було понад 800 осіб, більшість з яких - резиденти «Нової Англії», що за задумом організаторів, зібралися разом, однією великою родиною відсвяткувати таку подію. «Офіційний день народження «Нової Англії» - 19 травня. Саме 19 травня відбулася весілля принца Гаррі і Меган Маркл. Так зірки співпали не спроста, адже стара добра Англія відчувається в кожному куточку, в кожному будинку «Нової Англії». І я впевнена, що нинішні резиденти вибрали нас за унікальну архітектуру і за той істинний англійський дух», - поділилася директор з продажу та маркетингу девелопера Royal House Руслана Грабко.

Архітектура ЖК в стилі англійської неокласики, білосніжні фронтони і балясини на балконах, акуратні зелені острівці самшиту стимулювали гостей активно робити «селфі» на тлі чергової вдалої локації. Як підкреслюють в ROYAL HOUSE (компанія-забудовник даного ЖК), саме почуття стилю, комфорт, якість будівництва і багато іншого сприяли тому, що вже понад 1500 сімей стали резидентами «Нової Англії».

Подією вечора став розіграш автомобіля Toyota C-HR HYBRYD серед тих, хто купив квартиру в ЖК «Нова Англія».