Німецька державна організація оголосила тендер для українських будівельників

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Construction Workers Looking at Roof July 1999

Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH проводить тендер на виконання будівельних робіт з метою реалізації проекту «Розвиток соціальної інфраструктури у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб (ВПО)». Про це повідомила Конфедерація будівельників України, яка сповіщає, що участь у вказаному тендері можуть українські будівельні компанії.

Місцезнаходження об’єктів будівництва: Харківська, Дніпропетровська та Запорізька області.

Об’єм основних робіт:

- роботи по ремонту будівель із застосуванням енергозберігаючого підходу;

- роботи по ремонту та покращенню стану фасаду з використанням високоякісного ізоляційного матеріалу;

- роботи по ремонту/ізоляції даху з використанням високоякісного ізоляційного матеріалу;

- заміна вікон та дверей з використанням енергозберігаючого матеріалу;

- заміна внутрішньої системи опалення будівель;

- загальні будівельно-ремонтні роботи.

Розвиток соціальної інфраструктури у зв’язку зі збільшенням кількості ВПО – це проект, що фінансується німецьким урядом та виконується Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Основна мета проекту – створення умов для надання ліпших послуг у сфері соціальної інфраструктури для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та приймаючих громад.

Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH – це державна організація Федеративної Республіки Німеччина, що діє за дорученням уряду ФРН, Комісії Європейського Союзу, установ Організації Об’єднаних Націй та інших міжнародних організацій у понад 120 країнах світу та реалізує проекти міжнародної технічної допомоги у різних галузях.

Критерій відповідності: українські будівельні компанії з підтвердженим досвідом по об’єму основних робіт та наявністю у своєму портфоліо контрактів, сума яких перевищує 5 млн. гривень.

Для отримання аплікаційної форми необхідно звернутися за адресою: [email protected]

Кінцевий термін: подання повного комплекту аплікаційних документів* - 21.09.2016, о 18:00

Примітки: Додаткова інформація стосовно вимог та процедур оцінки може бути запитана електронною поштою за адресою: [email protected] з темою листа: CEI-IIPU_2016/2017

* Подача аплікаційних документів автоматично означає згоду на обробку персональних даних відповідно до чинного законодавства України у сфері захисту персональних даних, в тому числі Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р., № 2297-VI.