В Європі розпочато будівництво за технологією української будівельної компанії

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
royal-house

Українська девелоперська компанія Royal House виступила в Словаччині (округ Комарно, с.Іжа) партнером з будівництва житлового будинку з повною соціально-адміністративної інфраструктурою. Будівля, загальною площею понад 2 000 кв.м, зводиться з енергоефективних стінових модулів компанії Royal House.

Як повідомили у Royal House, будівництву першого житлового будинку в Словаччині, передувала сертифікація компанією у лютому 2018 року виробництва несучих залізобетонних конструкцій (модулів) відповідно до норм і стандартів ЄС. При цьому у компанії наголошують, що Royal House – перший український девелопер, який отримав Сертифікат СЄ, що підтверджує відповідність характеристик і складу стінового модуля власного виробництва стандартам і законодавчим документам Європейського Союзу.

«В Європі пред'являються досить високі вимоги до якості, екологічності та енергоефективності житлових будинків. Саме тому вихід на європейський ринок групи компаній Royal House свідчить про відповідність стінових модулів європейським стандартам якості та енергоефективності, а також про високу довіру європейських замовників до українського продукту», – прокоментував комерційний директор Royal House Олексій Білоконь.

Як зазначають у Royal House, будинки за технологією цієї компанії фактично «будуються» на заводі в Київській області, де виробляються стінові модулі Royal House, а зводяться в проектне положення вже на будмайданчику. Найбільша перевага стінових модулів, – це енергоефективна система утеплення, яка перевищує українські норми на 20%. «Саме тому будинки, збудовані за даною технологією, дуже теплі, що дозволяє економити на опаленні приміщень до 55%», - впевнені у компанії.

З використанням стінових модулів Royal House в Києві будується ЖК «Нова Англія». Також за цією технологією зведено столичний ЖК «Британський квартал».

На сьогоднішній день девелопер веде переговори й з іншими європейськими країнами щодо будівництва житлових будинків з енергоефективних стінових модулів Royal House.