В Києві через реконструкцію вулиці зносять приватні гаражі

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
tupolev

У Києві на вулиці Туполєва з 1 серпня розпочато масштабну реконструкцію. Про це повідомили у Департаменті транспортної інфраструктури Київської міської держадміністрації.

За планом, на вулиці Туполєва будуть перекладатися інженерні комунікації, теплові та електричні мережі, дощова каналізація. Також планується розширення проїзної частини до 4-х смуг, влаштування вело доріжок, ремонт тротуарів та мережі зовнішнього освітлення, благоустрій прилеглої території.

«Вже затверджений об’єкт чекає на своє втілення, та наразі розпочати роботи, а саме розширити вулицю, заважають незаконно розміщені гаражі від вулиці Естонської до Салютної», - йдеться у повідомленні.

Намагання комунальної влади прибрати гаражі на даній ділянці викликало обурення їх власників, які влаштували акцію протесту. В ході акції протестанти перекрили вулицю Туполєва, що спричинило виникненя затору. Між водіями та протестантами виникали числені суперечки.

Зі свого боку у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА запевнили, що всі власники самовільно збудованих об’єктів були попередженні про демонтаж завчасно, хоча під час робіт вони чинили опір. Всі роботи по знесенню гаражів відбуваються у присутності правоохоронних органів.