У Святошинському районі Києва замість довгобуду відкриють дитсадок

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
ish_10

Київська міська рада прийняла рішення демонтувати у Святошинському районі на вулиці Бахмацька, 35 довгобуд. Замість незавершеної будівництва в цьому місці збудують дитячий садочок.

За повідомленням прес-служби Київської міської держадміністрації, завершить зведення комунального дитячого садка комунальне підприємство «Спецжитлофонд».

Раніше заступник голови КМДА Олександр Спасибко зазначав: «Новий двоповерховий дитячий садочок розрахований на 130 дітей і створить в районі 28 робочих місць. Цей район густонаселений, тому новий садок дуже порадує і батьків, і малечу. Ми демонтуємо стару занедбану недобудову, а на її місці зведемо новий сучасний дитячий навчальний заклад. І подібних садочків буде дедалі більше: мер поставив перед нами завдання скоротити чергу в дитячі садки і взагалі позбутися проблеми черг. Хочу зазначити, що кожний проект, який будує чи реконструює місто, школа чи дитячий садок, має відповідати лише найвищим стандартам сучасного будівництва».

Загальна кошторисна вартість завершення будівництва складає 62 млн 109 тис. грн. Реалізація проекту здійснюється бюджетним коштом.