У столичному Голосієво розпочали будівництво нової школи та дитсадку

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
newEngland

У Голосіївському районі Києва на території житлового комплексу «Нова Англія» збудують нову школу та дитячий садок «Європейський колегіум». Про це порталу «МЕтри» повідомили у девелоперській компанії Royal House, яка веде будівництво даного житлового комплексу.

Навчальний заклад розрахований приблизно на 500 дітей, загальна площа будівель становить близько 7000 кв.м.

Проект школи та дитячого садка розробив девелопер Royal House в тісній співпраці з представниками Європейського колегіуму, які виступають інвесторами будівництва навчального закладу, оскільки дуже важливо, щоб школа та дитячий садок відповідали сучасним вимогам до освітнього процесу, були зручним й безпечними для учнів.

Директор з продажу та маркетингу Royal House Руслана Грабко зазачила: «Зовсім скоро перша і друга черга "Нової Англії" будуть заселені, і велика частина жителів — це саме сім’ї з дітьми. Ні для кого не секрет, що з активним будівництвом житла в столиці все важче стає знайти хорошу школу для дитини, а тим більше дитячий садок. Саме тому ще на стадії планування комплексу ми вирішили побудувати для резидентів "Нової Англії" школу і дитсадок біля їхнього будинку — і вже приступили до реалізації запланованого».

Для найменших резидентів «Нової Англії» будуть створені спеціальні умови вступу, а саме: сертифікат на першочергове проходження вступної співбесіди як в школу, так і в дитячий сад.

Для всіх охочих на базі Європейського колегіуму буде працювати Освітній Хаб, IT школа, дискусійний клуб, дослідні лабораторії, Центр молодих українських лідерів. Крім цього, на території школи функціонуватимуть мовні курси, арт-студія і спортивні секції для дорослих.