На Одещині забудовник привласнив 26 млн. грн. інвесторів

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
odes-zastr

В Одеській області місцева прокуратура звинуватила керівника будівельної фірми у привласненні 26 млн грн. інвесторів. Про це повідомила прес-служба Прокуратури Одеської області.

Як зазначають у прес-службі, прокурори Іллічівської місцевої прокуратури направили до суду обвинувальний акт стосовно керівника будівельної фірми, підозрюваного у службових злочинах.

У березні цього року правоохоронні органи ліквідували схему привласнення коштів ошуканих інвесторів житлового комплексу у с. Лиманка Овідіопольського району.

«На посаді директора та керуючого санацією підприємства у 2005-2017 роках цей посадовець особисто укладав та надавав доручення на укладення договорів пайової участі із громадянами, бажаючими придбати житло у багатоповерхівці. Проте договірні умови будівництва житлового будинку керівник фірми не виконав, а кошти інвесторів розтратив», - йдеться у повідомленні.

Від злочинних дій недобросовісного забудовника постраждало більш ніж 200 громадян, а розмір шкоди – привласнених пайових внесків інвесторів становить понад 26 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Овідіопольського відділу поліції.