У Дніпрі ціни на вторинне житло йдуть донизу

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Dnipro

У серпні у Дніпрі ціни на вторинному житловому ринку знизились на 0,2%. Про це свідчать дані, оприлюднені Інформаційно-аналітичним центром компанії «Олімп Консалтинг».

За інформацією компанії, в усіх районах міста квадратний метр вторинного житла за останній місяць втратив в ціні 1$. Таким чином тепер в Амур-Нижньодніпровському районі б/в квартири коштують 476$ за кв. метр, а в Індустріальному - 485$ за кв. метр.

Найдешевшим районом міста залишається Самарський район. Тут вживане житло коштує наразі 447$ за кв. метр. Також відносно дешевими районами Дніпра є Новокодацький та Чечеловський райони з цінами на житло такого класу на рівні 471$ та 472$ за кв. метр відповідно.

Титул найдорожчого району зберігає за собою Соборний, де на кінець серпня 2018 року середня ціна житла, що було у використанні, складала 585 $ за кв. м. Також відносно високі ціни спостерігаються у Центральному та Шевченківському районах, де квадратний метр б/в житла коштує 574 $ та 518 $ відповідно.

За останніх 12 місяців вартість квадратного метра вторинного житла Дніпра знизилась на 5,1% і за підсумками серпня 2018 року склала 504 $.

У «Олімп Консалтинг» зазначили, що дані наведені в сегменті житла, побудованого в період з 1950 по 1992 роки.