З переліку запланованих до ремонтів об'єктів зникли кілька житлових будинків

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
KMDA1

Київська міська держадміністрація видалила з переліку об'єктів для виконання робіт з капітального ремонту декілька житлових будинків. Про це повідомило видання Киеввласть.

Раніше на ремонт цих будинків були передбачені 1,31 млн гривень. При цьому ніякого перерозподілу цих коштів не було. Депутат Київради Олег Петровець попросив директора КП "Київжитлоспецексплуатація" Олега Котляренко все-таки виконати заплановані і профінансовані капремонти в житлових будинках киян.

Депутат зазначив, що рішенням Київради "Про бюджет Києва на 2018 рік" були підтримані його пропозиції про виділення коштів Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА і КП "Київжитлоспецексплуатація" на заміну вікон і капремонт асфальтового покриття прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів ряду житлових будинків.

Розпорядженням КМДА №491 від 26.03.2018 року "Про адресному переліку об'єктів для виконання робіт з капітального ремонту в межах бюджетних призначень, затверджених Департаментом житлово-комунальної інфраструктури на 2018 рік" було передбачено 1,31 млн. гривень на проведення капремонту асфальтового покриття прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів за адресами: вул. Всеволода Нестайка, 3 (335 тис. грн.); вул. Всеволода Нестайка, 5 (80 тис грн.); вул. Всеволода Нестайка, 3А (450 тис. грн); вул. Ованеса Туманяна, 8 (245 тис. грн); вул. Флоренції, 10А (200 тис. грн).

Однак, повідомив депутат, з незрозумілих причин в розпорядження КМДА №491 було внесено зміни і звідти зникли зазначені адреси. При цьому будь-яких пропозицій з боку профільного департаменту по перерозподілу коштів не надходило.

Олег Петровець попросив Олега Котляренко ініціювати коригування бюджету в межах коштів розпорядника Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА для виконання капремонтів асфальтового покриття по раніше затвердженим адресами.