Ціни на вторинне житло Києва стабільно рухаються донизу

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
kyiv-veresen

На ринку вторинного житла Києва ціни продовжують впевнений рух донизу. Зокрема, у вересні 2018 року квадратний метр вторинного житла в столиці подешевшав на 0,31%. А всього за останніх 12 місяців безперервне цінове падіння склало 6%.

Про це свідчать дані, оприлюднені Інформаційно-аналітичним центром Компанії «Олімп Консалтинг».

За інформацією компанії, на вторинному ринку Києва середня вартість квадратного метру за підсумками вересня цього року склала 979 $.

Найвищими ціни на вторинне житло, залишаються у Печерському районі, де квадратний метр оцінюється у середньому  в 1656 $. Також високі ціни у Шевченківському районі - тут квадратний метр житла такого ж класу вийшов на рівень 1043 $ за кв. м.

Найдешевше житло розташовується в лівобережній частині міста. Так, у Деснянському районі вторинне житло коштує вже близько 773 $ за кв метр. У Дніпровському та Дарницькому районах б/в квартири оцінюються на рівні 850 $ та 856 $ за кв. м. відповідно.

У Святошинському районі, що розташований на правобережній частині Києва, вторинне житло коштує в середньому 834 $ за кв. метр. Дещо вище житло котується у Солом’янському районі. Тут б/в квартири оцінюються у 902 $ за кв. м. У Подільському квадратний метр такого житла коштує 947 $.

У Голосіївському та Оболонському районах старі квартири коштують 957 $ та 970 $ за кв. метр.

У «Олімп Консалтинг» зазначили, що дані наведені в сегменті житла, побудованого в період з 1950 по 1992 роки.