Новий тренд на первинному ринку нерухомості України: головні переваги

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри


Сучасний тренд в архітектурі – це житло у форматі small size. Найвідоміші дизайнери та архітектори із світовим ім’ям, вже представили свої проекти сучасного та комфортного житла на невеликій кількості квадратних метрів.


В Лос-Анджелесі, Лондоні та Гонконзі почалася ціла модна манія на створення мікро-житла: квартири-студіо, лофти та просто однокімнатні квартири набувають простору та стилю завдяки вдало підібраному дизайну інтер’єра. Головний месседж житла у форматі small size - створити простір на обмеженій площі, при цьому наділивши житло сучасним ультракомфортом та багатофункціональністю. Маленька квартира може бути стильною, просторою та практичною одночасно.


Є декілька основних причин, що формують попит на малометражні квартири:


Показник ціни є однією з найголовніших причин. Що менший розмір квартири, то менша її ціна – це аксіома, що завжди діє. Для людей у віці від 18 до 33 років та для молодих сімей, що прагнуть придбати власне житло, але коштів на багатоквартирні апартаменти не вистачає, такі квартири є ідеальним варіантом.


Інвестиції. Малометражне житло – чудова альтернатива банківському депозитному рахунку. Вигідним інвестуванням може стати придбання квартири-студіо, адже таке житло має попит, його завжди можна здати в оренду або вигідно перепродати.


Hight tech технології, меблі-трансформери та сучасні гаджети дозволяють максимально ефективно використати невелику площу. Сьогодні вже не є показником статусу – габаритні серванти, заставленні купою кришталю та сервізами. Лаконічний стиль дизайну, компактні меблі, скажімо, що трансформуються із столу у зручний диван, пласкі телевізори, що займають місце однієї картини, та компактні шафи-купе дарують простір і роблять проживання в квартирі невеликої площі практичним та зручним.


Будівельна фірма «Синергія», крокуючи в ногу з часом, також підхопила тенденції сучасної моди на компактні квартири.


В своєму проекті SmArt комплекса ЖК «Синергія 3» забудовник представляє сучасні та зручні квартири-студіо. Планування квартир розробленні таким чином, що вдовольнять потреби не лише прогресивної молоді, а й більш зрілих людей, які точно розуміють, чого прагнуть та вміють керувати простором.


Источник: domik.ua