На Житомирщині молоді нададуть 1,89 млн. грн. пільгових кредитів на житло

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
zgytomyr

На Житомирщині Держмолодьжитло спільно з органами місцевої влади продовжують здійснювати заходи, спрямовані на реалізацію програми забезпечення молоді житлом. Про це повідомив директор Житомирського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Павло Шестопалов.

За словами Павла Шестопалова, цього року в місцевих бюджетах Житомирщини на реалізацію програми пільгового житлового кредитування молоді передбачені кошти у сумі понад 1,89 млн. грн. Крім того, надання пільгових молодіжних кредитів можливе і за рахунок статутного капіталу Держмолодьжитла.

«На цей рік у міському бюджеті Житомира на здійснення пільгового житлового кредитування молоді передбачено 1,16 млн. грн. Також 730 тис. грн. на цю мету передбачено і у бюджеті Житомирської області. Звісно, цих коштів не достатньо, щоби вирішувати житлове питання молоді в нашому регіоні. Тож молодь Житомирщини чекає на підтримку програми також і за рахунок коштів державного бюджету. Оскільки самотужки подібні питання вирішувати місцевим органам влади вкрай важко», - зазначив директор Житомирського регіонального управління фонду «Держмолодьжитло».