Переможниця конкурсу найдовшої яблучної шкірки виграла сертифікат на дизайн-проект квартири

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
DSC_2925

У Києві 27 жовтня під час святкування Дня яблука у ЖК «Нова Англія» було встановлено новий рекорд України з найдовшої яблучної шкірки. Рекордсменкою стала Даша Капустян, чия стрічка з яблука сягла довжини 15,85 метрів. У якості приза вона отримала сертифікат на дизайн-проект квартири у ЖК «Нова Англія», а також «яблучний гаджет» Apple iPad.

Як зазначили у компанії «Royal House», яка виступила організатором свята, для участі в конкурсі зареєструвалися майже 200 учасників, кожен з них використовував свою власну техніку вирізання шкірки: хтось зрізав шкірку манікюрними ножицями, дехто скріпкою, а переможниця зрізала вервечку хірургічним скальпелем.

«Минулого року дві сестри посіли перше й друге місце, цього року також сестри брали участь й вийшли до фіналу. Святкування Дня яблука в «Новій Англії» стало чудовою сімейною традицією, і ми підтримуватимемо її щороку. Цього разу ми висадили яблуньку в нашому дворі, як символ нового щасливого сімейного життя у «Новій Англії», хто знає, можливо наступний рекорд буде встановлено саме завдяки плоду з цієї яблуньки», – поділилася враженнями директор з продажів і маркетингу девелопера Royal House Руслана Грабко.