Області отримають майже 8 млрд грн з Держфонду регіонального розвитку на будівництво соціальних об'єктів

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
DFRR

У державному бюджеті на наступний рік закладено 7,67 млрд грн Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), розпорядником коштів яких є Мінрегіон. Вони спрямовуватимуться на реалізацію важливих проектів на місцях, зокрема, будівництво та реконструкцію шкіл, дитсадків, лікарень, спортивних та інших інфраструктурних об'єктів. Про це порталу «МЕтри» повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Лев Парцхаладзе

“Тішить, що у 2019 році державна підтримка важливих проектів у регіонах зростає. У Державному фонді регіонального розвитку (ДФРР) на наступний рік закладено близько 7,7 млрд гривень, тоді як в 2018 році було передбачено 6 млрд. Це чудова нагода реалізувати на місцях більше важливих проектів”, - сказав Лев Парцхаладзе.

У 2018 році в Державному фонді регіонального розвитку було передбачено 6 млрд гривень коштів для реалізації проектів, які були розподілені на понад 800 проектів регіонального розвитку у всіх областях України.

Нагадаємо, 23 листопада 2018 року Верховна Рада України підтримала в другому читанні законопроект №9000 про Державний бюджет на 2019 рік. 7 грудня Закон був підписаний Президентом Петром Порошенком. Він вступить в дію з 1 січня 2019 року.