Столичну автостанцію «Теремки» перепрофілюють в офісний центр або супермаркет

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
kan1

Приватна автостанція «Теремки» в місті Києві не буде використана за своїм первинним призначенням і може бути реконструйована під офісний центр або супермаркет. Про це заявив почесний президент KAN Development Ігор Ніконов під час інтерв'ю ІА «Інтерфакс».

«Наскільки ми зрозуміли, функціонувати як автостанція вона вже не буде», - сказав Ігор Ніконов.

За словами Ігоря Ніконова, будівництво цього об'єкту було вимогою не девелопера, а Мінтрансу, і місто таке рішення сильно підтримувало. Він запевняє, що не поділяє рішення про будівництво даної автостанціЇ не біля метро, але міська влада вписали це в технічні умови і зобов'язала виконати дані вимоги замовника.

«Вартість будівництва цієї автостанції склала $ 6 млн. Що б не відкрилося в цій будівлі, інвестиції в неї ніколи не окупляться. В кінцевому підсумку ми, швидше за все, домовимося і зробимо щось в рамках будівлі. Адже так воно стояти не може. Але потрібна реконструкція, можливо, під офісний центр або супермаркет, наприклад», - зазначає Ігор Ніконов.

Проте, якщо все-таки знайдеться оператор автовокзалу, який зможе його "розкрутити", почесний президент KAN Development обіцяє його всіляко підтримувати.

Нагадаємо, що міжміський автовокзал «Теремки» проектувався як частина багатофункціонального комплексу Respublika, до складу якого повинні були увійти також дві нові станції метро, торгово-розважальний центр Respublika, житловий комплекс Respublika і інші об'єкти інфраструктури.