Інтергал-Буд на вимогу громадськості призупинила будівництво комунікацій на столичних Теремках

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
333

Компанія «Інтергал-Буд» у лютому призупинила проведення інженерних комунікацій для заміського комплексу «Озерний Гай Гатне», що знаходиться у столичному передмісті, с. Гатне. Про це повідомила прес-служба компанії «Інтергал-Буд».

«Після спілкування із мешканцями вул. Теремківська та Жулянська та представниками адміністрації Голосіївського району м. Києва компанія-забудовник прийняла рішення зарити траншею на вулиці Теремківська», - йдеться у повідомленні.

Наразі забудовник засипає вириті для прокладення комунікацій траншеї, аби відновити дорожнє покриття на зазначених вулицях.

Нагадаємо, що ТОВ «ВК Підряд» та будівельна компанія «Інтергал-Буд» взяли на себе відповідальність модернізувати інженерні комунікації, що прокладені в межах Києва по вул. Жулянській та Теремківській та побудувати каналізацію, що сполучить с. Гатне та м. Київ. Після завершення будівництва інженерних комунікацій всі існуючі абоненти вул. Теремківської Голосіївського району (житлові будинки, дошкільні навчальні заклади, школи, лікарні і т. д.) будуть перепідключені до нової мережі. Поліклініка, що знаходиться у с. Гатне, і якій наразі бракує якісного забезпечення каналізаційною мережею для пацієнтів та працівників медичного закладу, буде підключена до нової системи каналізації.

Будівництво каналізації та магістралі водопостачання проводиться на законних підставах, згідно технічних умов, виданих ПрАТ АК «Київводоканал»: ТУ:11510 від 01.02.2019 та ТУ 11476 від 01.02.2019. Розроблено та погоджено розрахункову схему підключення житлового комплексу «Озерний гай Гатне» до мереж водопроводу та каналізації міста Києва.