Одеські забудовники попросили у керівництва партії «Самопоміч» захисту від члена їхньої фракції

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
DSC_2456

Забудовники Одеси звернулися до керівника партії «Самопоміч» з проханням захистити їх від «депутатської діяльності» члена фракції цієї політсили в Одеській міській раді Ольги Квасницькой. Вони також звернулися до Президента та Генпрокурора - з проханням захистити їх від нападок, які псують їх ділову репутацію.

Про це повідомило видання ГолосUA з посиланням на портал Стопкор.

Забудовники, зокрема, скаржаться, що звернення Ольги Квасницької в органи державної влади за різними скаргами підривають їхню репутацію. Місцева представниця «Самопомочі», на думку представників будівельних компаній, не має достатнього професійного досвіду і робить помилкові висновки.

«Вищевказані скарги депутата ОМР Квасницької О.О. розцінюються нами як втручання в господарську діяльність підприємств з метою її особистого впливу на будівельну галузь усього міста, і як результат можливого отримання «дивідендів» в наслідок господарської діяльності добросовісних забудовників», - йдеться в заяві.

Видання ГолосUA зазначає, що чоловік Ольги Квасницької є власником ТОВ «Бюро проектування, геодезії та оцінки», яке за даними місцевих ЗМІ фігурує в кримінальному провадженні за фактом махінацій з бюджетними коштами, які виділялися районним відділам освіти і школам на розробку землевпорядної документації.

Крім того, як стверджує портал Стопкор, сама депутат фігурувала в скандалі із земельною ділянкою, що належить релігійній громаді.

l-01

l-02

l-03

l-04