На будівництво житла для прикордонників спрямують 200 млн. грн.

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
12

Запланований обсяг фінансування житлового будівництва для службовців Державної прикордонної служби на 2019 рік складає 200 млн грн. Ці кошти будуть спрямовані на завершення будівництва 6 об’єктів з високим ступенем готовності, що дозволить отримати 432 квартири, які, у першу чергу, будуть виділені для учасників ООС та АТО.

Про це повідомила прес-служба Кабінету Міністрів України.

Найбільше квартир заплановано здати у Києві – 167, по 80 в Ужгороді та Чернігові, 51 – у Подільську, 36 – у смт Музиківка Херсонської області та 18 – у Могилів-Подільському.

Крім того, кошти буде спрямовано на продовження виконання будівельних робіт на перехідних об’єктах 2018 року, зокрема у містах Одесі, Львові, Глухові, Черкасах, Бердянську.

Також забезпечення фінансування на завершення проектних робіт та проведення торгів надасть змогу розпочати будівництво багатоквартирних житлових будинків у м. Києві, Маріуполі, Харкові, Херсоні, Житомирі, Могилів-Подільському та Мукачевому.

У Держприкордонній службі зазначили, що у 2018 році майже 200 сімей прикордонників отримали ключі від власного житла. При цьому вартість будівництва 1 кв. м житла не перевищувала встановлену Мінрегіоном України у відповідних областях.