У Києві через ремонти активно обмежують рух на мостах

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
1

У Києві з 08:00 28 квітня до 06:00 2 травня у зв’язку з виконанням робіт із ремонту плити проїжджої частини на мосту ім. Є. О. Патона буде частково обмежено рух транспорту у першій смузі руху у напрямку бул. Дружби Народів.

Про це повідомила прес-служба Комунальної корпорації "Київавтодор".

Також "Київавтодор" повідомив, що на Південному мостовому переході завершуються роботи з капітального ремонту чергового деформаційного шва. Вже проведені роботи з його влаштування та бетонування, попереду – роботи з асфальтування.

«З 12.00 год. 29 квітня до 22.00 год. 02 червня у зв’язку з капітальним ремонтом деформаційних швів на Південному мостовому переході буде частково обмежено рух транспорту у напрямку з Наддніпрянського шосе на естакаду Південного мостового переходу, біля ст. метро «Видубічі», - йдеться у повідомленні корпорації.

Вестимуться роботи і на ще одному мосту. “З 14.00 год. 02.05.2019 до 14.00 год. 06.05.2019 у зв’язку з ремонтом плити проїжджої частини на мосту через р. Десенка буде частково обмежено рух транспорту у напрямку житлового масиву Троєщина», - попереджає “Київавтодор".

Роботи ведуться і на мосту Метро – там підсилюють конструкції прогонових будов. Уже виконані роботи з підготовки двох прогонів споруди з улаштуванням опорних діафрагм та інших конструкцій, завершені роботи з натягування арматурних пучків у конструкціях прогонових будов у бік центру, проводиться заміна тротуарних блоків.