На житло внутрішньо переміщених осіб з числа учасників АТО спрямували майже 40 млн. грн.

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
IMG_0737

Уряд спрямував майже 40 млн. грн. на житло внутрішньо переміщених осіб з числа учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни, які брали участь в АТО (ООС).

Про це повідомила прес-служба Кабінету Міністрів України.

«Урядом затверджено Порядок та обсяги спрямування нерозподіленого залишку коштів, джерелом формування яких у 2017 році були надходження конфіскованих коштів та коштів, отриманих від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду за вчинення корупційного та пов’язаного з корупцією правопорушення», - йдеться у повідомленні.

Відповідно до урядового рішення Міністерству внутрішніх справ передається нерозподілений залишок коштів, у  розмірі 30 млн грн,  для реконструкції гуртожитку під житло для поліцейських, розташованого в місті Сєвєродонецьк Луганської області, та Міністерству соціальної політики суму залишку бюджетних коштів за вирахуванням цих 30 млн грн, для реалізації програми субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для учасників бойових дій та внутрішньо переміщених осіб, які потребують поліпшення житлових умов.