Держмолодьжитло надало сім’ям учасників АТО пріоритетне право на отримання пільгових кредитів

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
?????????????????????????????????????????????????????????

Сім’ям учасників антитерористичної операції надали пріоритетне право на отримання пільгового кредиту за рахунок статутного капіталу Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву. Про це повідомила прес-служба Держмолодьжитла.

Як зазначається у повідомленні, таке  рішення за ініціативи правління Держмолодьжитла було прийняте 21 жовтня Спостережною радою Фонду.

Перший заступник голови правління  Держмолодьжитла Сергій Комнатний зазначив, що дане рішення було прийняте Спостережною Радою на виконання доручення Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадія Зубка та в рамках Меморандуму про співпрацю, укладеному Фондом з рядом громадських організацій, що опікуються інтересами учасників АТО.

«На сьогоднішній день пільгове молодіжне житлове кредитування, що здійснюється за рахунок статутного капіталу Фонду, в багатьох регіонах України є єдиним діючим механізмом надання держпідтримки громадянам для придбання власного житла. До фонду неодноразово зверталися представники громадських організацій, які опікуються інтересами ветеранів АТО, з питанням щодо забезпечення житлом сімей учасників АТО. Тому було прийняте рішення про надання таким сім’ям права на першочергове отримання пільгових молодіжних кредитів за рахунок статутного капіталу Фонду. Сподіваюсь, що це є лише першим кроком у справі подальшого житлового забезпечення сімей учасників АТО», - сказав Сергій Комнатний.