У Харкові на доступне житло додали ще 1,5 млн. грн.

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
?????????????????????????????????????????????????????????

Депутати Харківської міської ради 26 жовтня одноголосно затвердили зміни до кошторису витрат на  реалізацію міської соціально-економічної програми будівництва доступного житла до 2020 року. Таким чином, було прийняте рішення про збільшення обсягів надання фінансової підтримки громадянам на будівництво житла  (за схемою 50 на 50) на суму 1,5 млн. грн. Про це повідомив директор Харківського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжного житлового будівництва Олександр Вензель.

Олександр Вензель нагадав, що на програму доступного житла в 2016 році, як і у попередні роки, у міському бюджеті Харкова було передбачено 5 млн. грн. видатків.

«Кошти, передбачені цього року у міському бюджеті Харкова на виконання програми доступного житла, були успішно використані за призначенням. З початку року в рамках програми укладено та профінансовано договори на будівництво 33 квартир. Будівництво частини об’єктів вже завершено. Інші будуть завершені до кінця поточного року», - зазначив Олександр Вензель.