Київська область змінює головного архітектора

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
кода

В.о. директора Департаменту містобудування та архітектури Київської обласної державної адміністрації Дмитро Ликов звільнився з займаної посади за погодженням сторін. Відповідне розпорядження КОДА від 24 липня 2019 року оприлюднено на офіційному сайті обладміністрації.

Іншим розпорядженням від 24 липня 2019 року обов’язки директора департаменту містобудування та архітектури Київської облдержадміністрації покладено на Марію Маноху, яка до того обіймала в обладміністрації посаду начальника управління планування територій департаменту містобудування та архітектури.

«Покласти на Маноху Марію Дмитрівну, начальника управління планування територій департаменту містобудування та архітектури Київської обласної державної адміністрації, у зв’язку з вакантною посадою до призначення директора департаменту містобудування та архітектури Київської обласної державної адміністрації, виконання обов’язків директора департаменту містобудування та архітектури Київської обласної державної адміністрації з 25.07.2019», - йдеться в розпорядженні КОДА від 24.07.2019 р. № 111-к.