Київ та Полтаву з’єднали мережею швидкісних автозарядних станцій

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
STRUM

На Дніпровській трасі від Києва до Полтави побудували мережу швидкісних зарядних станцій для електроавтомобілів. Про це порталу МЕтри повідомили в Департаменті комунікацій компанії ДТЕК.

Як відзначили в ДТЕК, компанія встановила три швидкісних зарядних станції STRUM для електромобілів на Дніпровській трасі до Полтави. Після завершення будівництва 4-смугового автобану до Дніпра, STRUM має намір продовжити установку зарядних станцій.

Зарядки STRUM потужністю 50 кВт по Дніпровській трасі розташовані на відстані 75-155 км одна від одної. Всі три зарядних станції в напрямку Полтави вже пройшли тестування, мають усі необхідні сертифікати безпеки, готові до використання та активні в мобільному додатку STRUM Charging для iOS і Android:

на автозаправці Shell, в місті Березань, Київська область;

біля готельно-ресторанного комплексу «Каспій-Преміум», с. Лобкова Балка, Полтавська область;

на автозаправці Glusco, с. Решетилівка, Полтавська область.

«Зараз ми встановлюємо швидкісні зарядні станції у найбільш затребуваних напрямках. Коли сучасний автобан з'єднає Київ та Дніпро, плануємо відкрити його і для електромобілістів, встановивши швидкі зарядки. А поки можна відвідати на електрокарі мальовничу Полтавську область: скуштувати галушки в загадковій Диканьці, попити лікувальної води в курортному місті Миргород, а 20-25 серпня відвідати знаменитий Сорочинський ярмарок! Та й сама Полтава – гарне місто з багатою історією, яке  добре підходить для екскурсійного маршруту», – розповів Ігор Ковальов, керівник мережі зарядних станцій STRUM.

З 2018 року ДТЕК інвестував 30 млн грн в мережу з 23 станцій STRUM потужністю 50 кВт. Станції розташовані в Києві та на трасах в напрямку Одеси, Львова та Полтави в семи областях: Київській, Одеській, Черкаській, Житомирській, Рівненській, Львівській та Полтавській.

ДТЕК робить ставку на швидку зарядку, зручний сервіс, мобільний додаток з інтернет-оплатою, надійне обладнання кращих світових виробників. Швидкісна зарядка на трасах відкриває електромобілістам можливість подорожувати країною та закордоном.