Вже з понеділка у Києві розпочинається опалювальний сезон

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
batary

Вже з понеділка, 30 вересня, за індивідуальними заявками розпочнеться підключення теплопостачання до столичних лікарень, шкіл, дитячих садків та інших закладів соціальної сфери. Подача тепла до житлових будинків розпочинатиметься в установленому порядку із урахуванням температури повітря. Про це повідомив директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Київської міської держадміністрації Дмитро Науменко.

За словами столичного посадовця, глобальних проблем, які можуть завадити сталому входженню в опалювальний сезон, у Києві немає. Підготовка міського господарства до проходження опалювального періоду 2019-2020 року в Києві здійснюється в установленому порядку відповідно до затвердженого плану, і наразі Київ готовий розпочати опалювальний сезон.

«Київ готовий до початку опалювального сезону. Планується, що вже з понеділка, 30 вересня, за індивідуальними заявками розпочнеться підключення теплопостачання до лікарень, шкіл, дитячих садків та інших закладів соціальної сфери. Подача теплової енергії до житлових будинків у Києві розпочинатиметься в установленому порядку із урахуванням температури повітря, яка має опуститися до позначки +8 градусів за Цельсієм і нижче, і триматися на такому рівні щонайменше протягом трьох днів», – зазначив Дмитро Науменко.