У Києві спецпризначенці затримали 17 "чорних колекторів", які захопили квартиру

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
obolzahoplkvart5

У Києві спецпризначенці під час поліцейської операції затримали 17 "чорних колекторів", які захопили квартиру. Невідомі в балаклавах увірвались до помешкання жінки, коли вона разом з донькою були вдома, вигнали їх на вулицю та забарикадувалися всередині.

Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

«На місці події потерпіла розповіла правоохоронцям, що почула шум у коридорі, після чого вхідні двері відчинились і в квартиру забігло близько двадцяти чоловіків у масках. Невідомі виштовхнули з оселі власницю з донькою та зачинились зсередини», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили, що вже два роки тривають судові процеси по грошовому зобов'язанню, а цій родині неодноразово погрожували. У подальшому борг передали третім особам, але ніяких документів про примусове виселення не було.

Як розповів начальник Оболонського управління поліції Віталій Биков, після переговорів з людьми, які знаходились в квартирі та відмовились відчиняти, було прийнято рішення про застосування спецпідрозділу.

Коли правоохоронці полку особливого призначення штурмом потрапили до квартири, там знаходилось сімнадцять чоловіків. Всіх їх було затримано на місці та доправлено до Оболонського управління поліції для встановлення анкетних даних та ступеню причетності кожного з них до даної події.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк до шести років.