У Тернополі відкрили найпотужніший в Україні завод з виробництва екструзійного пінополістиролу Penoboard

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
IMG_4647

Компанія «Еліт-Пласт» 7 листопада провела у Тернополі офіційне відкриття нового і найпотужнішого в Україні заводу з виробництва екструзійного пінополістиролу Penoboard.

Виробництво утеплюючого матеріалу повністю відповідає європейським вимогам, воно екологічне й проводиться на надсучасному обладнанні.

Завод площею 20 000 кв. м. дозволив працевлаштувати близько ста висококваліфікованих працівників.

PENOBOARD - торгова марка, під якою з 2007 року ТОВ "ВКФ" Еліт-Пласт "випускає екструзійний пінополістирол за європейськими стандартами. Підприємство оснащене сучасним італійським і німецьким технологічним обладнанням, що дозволяє виготовляти до 200 тисяч кубометрів листових теплоізоляційних матеріалів XPS на рік. Це дає можливість бути одним з найбільших підприємств України в сфері виробництва матеріалів з екструзійного пінополістиролу.

Довідково:

Екструзійний пінополістирол PENOBOARD має вкрай мале водопоглинання. Результати випробувань методом занурення (ASTM D2842) показали, що водопоглинання екструдованого пінополістиролу за 20 діб не перевищило 1% за обсягом, в той же час для пінопласту цей показник склав понад 6%.

С1