«Укрбуд» передає всі недобудовані об’єкти компанії «Інтергал-Буд»

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Укрбуд

Компанія «Укрбуд» передає усі недобудовані об’єкти компанії «Інтергал-Буд», яка і буде їх добудовувати у якості нового забудовника. Про це заявив директор «Укрбуд Девелопмент» Олег Майборода.

Він зазначив, що попередні домовленості уже досягнуті, процес передачі споруджуваних житлових комплексів оформляється остаточно. Відбувається ця передача на фоні конфлікту з колишнім керівником компанії «Укрбуд».

«Провели переговори з усіма великими забудовниками, і один з них погодився взяти ВСІ об'єкти і виконати зобов'язання по добудові житла. Це «Інтергал-Буд». Все, що хоче новий забудовник, щоб ні непередбачуваний колишній власник, ні влада не вставляли палиці в колеса. Тому питання переходу Укрбуд вже обговорюється в кабінетах влади, і ми чекаємо рішення. А таке нагальне інтерв'ю Микита чергова спроба стати цьому на заваді. Але нам теж є що винести в публічну площину, але не голослівно, а з документами про шикарне життя Микита, його активах і скелети в шафі. Але замість копання в брудній білизні ми вважаємо за краще працювати. Працювати, щоб всі наші клієнти отримали свої квартири»- написав він на своїй сторінці в Facebook.

Финансові проблеми «Укрбуд» Олег Майборода також пов’язує з колишнім керівником еомпанії Максимом Микитасем.

«Проблеми з Укрбуд почалися не вчора, а тривають вже багато років. І основна проблема в тому, що Микитась, який тепер зі скорботним обличчям роздає інтерв'ю і розповідає, як у нього все «віджали», з самого початку плутав оборотні кошти з прибутком. При нормальній кон'юнктурі ринку, це сходило з рук, але при виникненні проблем відразу став утворюватися серйозний грошовий дефіцит», - зазначив він.

Як раніше повідомляв портал Метри Національне антикорупційне бюро звинуватило екс-президента будівельної корпорації «Укрбуд», народного депутата України 8-го скликання Максима Микитася в організації заволодіння нерухомістю Національної гвардії на суму понад 81 млн. грн. за допомогою підконтрольних йому будівельних компаній. Пізніше за нього було внесено заставу 80 млн. грн.