«Інтергал-Буд» підтвердила намір добудувати об’єкти «Укрбуд»

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Intergal-bud

Компанія «Інтергал-Буд» на поточний момент дійсно розглядає можливість завершення проектів «Укрбуд». Однак, будь-які зафіксовані домовленості зараз відсутні. Про це порталу МЕтри повідомили в компанії «Інтергал-Буд».

«З урахуванням масштабів ситуації, кількості постраждалих і можливого серйозного удару по ринку первинної нерухомості, ми усвідомлюємо, що рішення зазначеної проблеми може бути тільки комплексним, тобто компанія готова взяти на себе зобов'язання із завершення всіх 26 споруджуваних житлових об'єктів (80% з яких мають негативний баланс)», - йдеться у повідомленні.

У той же час, у «Інтергал-Буд» зауважують, що і держава не може залишатися осторонь та відреагувати на звернення та акції протесту ошуканих покупців «Укрбуд».

У компанії вважають, що для того, аби приватний інвестор мав можливість завершити будівництво об'єктів «Укрбуд», необхідне сприяння і участь державних органів в наступних питаннях:

  1. Отримання відсутньої дозвільної документації по об'єктах Укрбуд.

  2. Гарантія відсутності претензій за існуючими кримінальними справами до нового забудовника.

  3. Зняття арештів та інших, блокуючих будівництво, питань щодо майданчиків Укрбуд.

  4. Підключення об'єктів до інженерних комунікацій і введення в експлуатацію.


«Підтримка і сприяння держави в цих питаннях дозволить новому інвестору відновити будівельні роботи на об'єктах «Укрбуд». В такому випадку, «Інтергал-Буд» готовий приступити до фінансового, технічного і юридичного аудиту будівельних майданчиків для перевірки раніше наданої акціонерами «Укрбуд» фінансово-аналітичної інформації. На підставі результатів аудиту можливо буде сформувати почерговий графік завершення будівництва об'єктів», - наголошують в «Інтергал-Буд».