Відбулася Головна будівельна премія 2019 – Ibuild

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
DSC_7595

У Києві 11 грудня відбулася церемонія нагородження переможців VІI Всеукраїнської будівельної премії IBUILD-2019. Цьогоріч, представники будівельної галузі, будівельні і девелоперські компанії, а також кращі об’єкти обиралися у трьох категоріях: Кращий серед рівних, Вимір успіху,  Відкриття року – це більше 300 номінантів і біля 50 переможців.

Ця премія націлена на розвиток будівельної галузі України. Всі переможці Ibuild-2019 досягли найвищого результату діяльності у своїй роботі за минулий рік.

«Сьогодні вже cьома Всеукраїнська будівельна премія IBUILD-2019. За цей час Конфедерація Будівельників України встигла стати хабом для акумуляції їдей та реалізації справ для понад 700 компаній-учасників. Саме будівництво – один із ключових драйверів нашої країни. Недарма, за останні два роки Україна піднялась у рейтингу Doing Business за показником «Отримання дозволів на будівництво» з 140-го місця на 30-те – це вагомий аргумент. Давайте продовжувати будувати Україну разом», - привітав усіх гостей заходу Президент КБУ Лев Парцхаладзе.

Кожного року підтверджується інноваційність підходів вітчизняного будівництва, спрямованість на створення комфортного та безбар’єрного простору для людей, підвищення якості матеріалів.

«Ми можемо пишатися якістю проектів переможців. Адже бачимо не просто використання новітніх технологій і підходів, ми бачимо, як створюється простір для життя, для щастя», - зазначив голова Ради директорів КБУ  Олександр Ротов.

Церемонія нагородження відбулася за участі перших осіб профільних державних установ, найбільш визначних діячів будівельної галузі та асоціацій - Перший заступник Міністра розвитку громад та територій України Дмитро Живицький, Голова Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Клочко, президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков і представниця Європейської Бізнес Асоціації Валерія Кушнерчук.

«У Мінрегіону амбітні плани на 5 років і втілювати ми їх будемо в тісній співпраці з професійною спільнотою. Аристостель казав, що місто це простір між людьми. Хочу подякувати будівельникам за створення цього простору», - наголосив Дмитро Живицький.

Андрій Клочко сказав: «Будівельна галузь - важлива для української економіки, яка створює нові робочі місця. Бажаю успіху всім будівельникам та подальшого розвитку».

З переможцями VІI Всеукраїнської будівельної Премії IBUILD можна ознайомитися тут.