У Київміськбуді заявили, що готові добудувати об’єкти Укрбуду

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
 

Kyivmiskbud

Холдингова компанія «Київміськбуд» 13 грудня оприлюднила заяву про те, що погодилася добудувати об’єкти будівельної компанії «Укрбуд».

«ПрАТ «ХК «Київміськбуд» інформує, що основна частина переговорного процесу з компанією «Укрбуд» та представниками її нових інвесторів щодо добудови незавершених житлових будинків виявилась успішною. Відповідно до неї, «Київміськбуд» бере на себе зобов’язання підхопити об’єкти «Укрбуду» з метою їх добудови та подальшої передачі інвесторам», - йдеться у заяві.

У «Київміськбуд» зазначають, що компанії мають пройти складний юридичний та технічний шлях щодо передачі об’єктів та укладених правочинів. «Київміськбуд» робитиме усе можливе, щоб пришвидшити процес. Запевняємо інвесторів: ваше житло буде добудоване, а квартири – передані власникам.

Напередодні Президент України Володимир Зеленський в ефірі телеканалу 1+1 заявив, що саме ХК «Київміськбуд» добудовуватиме об’єкти «Укрбуду».

«Це питання вирішене, і вся ця нерухомість буде добудована. На себе зобов’язання взяв «Київміськбуд», — зазначив Президент.