У Києві судитимуть шахрайку, яка заволоділа приміщенням вартістю 18 млн. грн.

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
ProkKyeva

Органи прокуратури спрямували до суду обвинувальний акт щодо громадянки за фактом шахрайського заволодіння нежитловим комунальним приміщенням в Солом’янському районі Києва вартістю понад 18 млн гривень.

Про це повідомила пресслужба Прокуратури міста Києва.

«Для здійснення шахрайської оборудки обвинувачена використала підроблене рішення районного суду м. Макіївка Донецької області про визнання за нею права власності на вказане приміщення та у 2016 році на підставі нього перереєструвала цей об’єкт на свою користь», - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі впевнені, що зловмисниця, заволодівши приміщенням, завдала територіальній громаді міста Києва збитки у сумі понад 18 млн гривень.

Враховуючи викладене, місцева прокуратура заявила позов про витребування приміщення з незаконного володіння, яке судом задоволено.

За результатом досудового розслідування Солом’янським УП ГУ НП в місті Києві під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури вказаній особі повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 27 ч. 1 ст. 358, ч. 4 ст. 358, ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України.

На даний час обвинувальний акт скеровано до Солом’янського районного суду міста Києва для розгляду по суті.