Банк «Аркада» попередив про можливий штурм його офісу невдоволеними інвесторами довгобудів

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Аркада

Банк «Аркада», який виступає забудовником скандально відомих столичних житлових комплексів «Евріка» та «Патріотика», попередив про можливий штурм головного офісу вкладниками і інвесторами. Відповідна заява оприлюднена на офіційному сайті АТ АКБ «АРКАДА».

«Шановні інвестори та довірителі! АТ АКБ «АРКАДА» поважає ваше право й з розумінням ставиться до бажання продемонструвати свою позицію стосовно ситуації, що склалася навколо будівництва ж/к «ЕВРИКА», ж/м «ПАТРІОТИКА» та ж/м «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ». Разом з тим, застерігаємо вас від будь-яких радикальних дій під час організації та проведення масових заходів і мітингів, що заплановані на 23.01.2020 р. та 07.02.2020 р. Зважаючи на заклики «переходити до серйозних дій», переконливо просимо не піддаватися на провокації та не вчиняти протиправних дій, що можуть стати підставою для адміністративної або кримінальної відповідальності» , - йдеться в заяві.

В Аркаді попередили, що будівля офісу банку перебуває під охороною і з метою безпеки працівників та відвідувачів банку, під час акцій невдоволених інвесторів, проводитиметься документування та відеозапис всіх подій. Банк просить інвесторів «зберігати спокій та не давати волю емоціям і діям, що можуть дестабілізувати ситуацію в центрі столиці».

Раніше інвестори проблемних будівельних об’єктів «Аркада» звернулись до Президента України з петицією, в якій його просять втрутитись в ситуацію із зупиненням будівництва в Києві даним забудовником 35 будинків,  3-х дитячих садочків та 3-х  шкіл.