Троєщинським довгобудом ЖК «Дніпровські вежі» зацікавився новий інвестор

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
вежі2

Скандально відомий довгобуд ЖК «Дніпровські вежі», який знаходиться на столичному масиві Троєщина, готовий добудувати новий інвестор. Але для цього необхідно змінити проектну та дозвільну документацію.

Про це повідомило видання КиївВласть з посиланням на лист Міністерства внутрішніх справ.

У листі МВС до Кабінету міністрів України йдеться, що житловим комплексом на просп. Шухевича, 9 у Дніпровському районі Києва зацікавилося ТОВ «Жітлоекономія». Але після вивчення документів у компанії дійшли висновку, що завершити зведення довгобуду за існуючим проектом і без збільшення площі об'єкта не вигідно. Повернутися до питання своєї участі в завершенні будівництва компанія готова після коригування проектної та дозвільної документації.

«ТОВ «Жітлоекономія» інформувало про можливість своєї участі в добудові об'єкту в разі коригування проектної та дозвільної документації в установленому законодавством порядку та істотного збільшення площ в об'єкті», – зазначили у міністерстві.

Нагадаємо, що ЖК «Дніпровські вежі», який складається з шести 34-поверхових будинків, почали будувати ще у 1999 році. У квартири для своїх співробітників інвестовано бюджетні кошти, зокрема Міністерством внутрішніх справ. Але у 2008 році будівництво цього комплексу було заморожено. Жоден з його будинків не був введений в експлуатацію.