На столичній Троєщині на ремонті дитсадків вкрали 330 тисяч гривень

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
prokuratura-kyiv

Органи прокуратури викрили керівника підрядної організації, який привласнив 330 тис. гривень державних коштів, виділених для ремонту дитячих садків на столичному масиві Троєщина.

Про це повідомила пресслужба прокуратури міста Києва.

«Установлено, що між Управлінням освіти Деснянської РДА та товариством було укладено договір щодо проведення ремонтних робіт у дошкільних навчальних закладах Деснянського району. Однак, не виконавши роботи у повному обсязі, директор товариства вніс неправдиві відомості до офіційних документів, на підставі яких у подальшому безпідставно отримав на рахунки понад 330 тис. гривень», - йдеться у повідомленні.

Обвинувальний акт відносно підрядника за обвинуваченням у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України скеровано до Деснянського районного суду м. Києва для розгляду по суті.

Санкція статей передбачає до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.