Парламент замінив очільника Міністерства розвитку громад і територій

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Шмигаль

Верховна Рада України 4 лютого звільнила Альону Бабак з посади міністра розвитку громад та територій України. У той же день український парламент проголосував за призначення на посаду Віце-прем’єр-міністра – міністра розвитку громад і територій Дениса Шмигаля.

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук подякував Альоні Бабак за роботу на цій посаді: “Я хотів би подякувати Альоні Валеріївні за ту важку роботу, яку вона робила протягом цих 4 місяців. Прошу її підтримати”.

Нового очільника Міністерства розвитку громад і територій Олексій Гончарук охарактеризував, як чудового менеджера. «Фокус Міністерства розвитку громад та територій ми зміщуємо на децентралізацію та створення якомога більшої кількості спроможних громад. Переконаний, що пан Шмигаль серйозно підсилить нашу команду», - зазначив Прем'єр-міністр.

Також голова Уряду наголосив, що реформа децентралізації залишається актуальною. Уряд продовжить роботу над завданнями, які були в пріоритеті Мінрегіону — регіональний розвиток, енергоефективність та ЖКГ, архітектура та будівництво.