На столичному Подільсько-Воскресенському мостовому переході над Русанівським озером встановлено перші балки

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Mist

У Києві будівельники встановили перші балки для майбутньої частини Подільсько-Воскресенського мостового переходу над Русанівським озером. Про це на своїй сторінці в Facebook написав мер столиці Віталій Кличко.

Мер Києва зазначив, що добудова Подільсько-Воскресенського мостового переходу – одне з головних завдань на цей рік для міської влади. Роботи на об’єкті тривають за графіком. Наприкінці цього року столична влада планує відкрити автосполучення Подільсько-Воскресенським мостом. Далі приступлять до наступного етапу – будівництва метро на Троєщину.

«Сьогодні будівельники встановили перші балки для майбутньої частини мостового переходу над Русанівським озером. Кожна з цих балок важить майже 70 тонн. Підіймають їх за допомогою надпотужних кранів, а контролюють процес фахівці з Нідерландів, – зазначив мер. – Також тривають роботи зі встановлення опор у бік Троєщини. Наприкінці цього року ми відкриємо автосполучення Подільсько-Воскресенським мостом. І приступимо до наступного етапу – будівництва метро на Троєщину», – підкреслив Віталій Кличко.