Відсторонено керівників чотирьох обласних підрозділів Держархбудінспекції

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
DABI-1

В.о. Голови Державної архітектурно-будівельної інспекції України  Олена Костенко відсторонила від виконання службових обов’язків директорів Департаментів ДАБІ в Одеській, Запорізькій, Харківській та Херсонській областях.

Про це повідомила пресслужба ДАБІ.

«Згідно наказу від 07.02. 2020 № 326 в.о. Голови Держархбудінспекції Олени Костенко буде порушено дисциплінарне провадження та відсторонено від виконання службових обов’язків директора Департаменту ДАБІ в Одеській області Буюклі В.І., директора Департаменту ДАБІ в Запорізькій області Солоннікову І.М., директора Департаменту ДАБІ в Харківській області Іванську Є.С. та начальника Управління ДАБІ у Херсонській області Микитюка Д.М.», - йдеться в повідомленні.

Крім того, прийнято рішення відсторонити від виконання посадових обов’язків заступника директора Департаменту ДАБІ у Запорізькій області Дем’янова В. Ф. та заступника начальника управління – начальника відділу нагляду за діяльністю уповноважених органів з питань архітектури та містобудування Управління ДАБІ у Миколаївській області Єпіфанову Н.І.

У ДАБІ зазначили, що наразі відсторонений від виконання службових обов’язків лише директор Департаменту ДАБІ у Запорізькій області. Всі інші посадовці перебувають на лікарняному, тому було прийняте рішення відсторонити їх з першого робочого дня, наступного за днем закінчення тимчасової непрацездатності.

Дисциплінарній комісії доручено здійснити необхідні заходи щодо визначення наявності ступеня вини, характеру і тяжкості дисциплінарних проступків, вчинених зазначеним державним службовцем.

Підставою для відсторонення стали численні скарги на відповідних посадовців.

Нагадаємо, 30 січня у ДАБІ відсторонили від виконання службових обов’язків шістьох посадових осіб та порушити дисциплінарні провадження проти них.