За програмою пільгового фінлізингу квартири придбали 1143 сімей поліцейських та рятувальників ДСНС

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
DIU

За час дії програми придбання житла поліцейськими та співробітниками Державної служби надзвичайних ситуацій на умовах пільгового фінансового лізингу вже 1143 сімей отримали свої квартири.

Про це повідомила пресслужба Державної іпотечної установи.

«Від початку реалізації Порядку забезпечення Державною іпотечною установою поліцейських та осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту житлом на умовах фінансового лізингу, який затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 14 листопада 2018 р. № 1201, ДІУ було придбано 1222 квартири для передачі їх у фінансовий лізинг даним категоріям громадян України за їх заявами. За час дії програми 1143 квартири передано рятувальникам ДСНС та поліцейським Національної поліції на умовах фінансового лізингу», - наголосили в ДІУ.

Лише за період з 3 по 10 лютого 2020 року Державною іпотечною установою укладено 12 договорів з поліцейськими Національної поліції та рятувальниками ДСНС для передачі квартир на умовах фінансового лізингу.

Серед загальної кількості житла, яке купувалося Державною іпотечною установою за заявами поліцейських та рятувальників, переважна кількість квартир придбана у забудовників на первинному ринку після введення будинків в експлуатацію.