В Україні з'явилася доступна іпотека під 8,8%

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
photo_2020-07-02_18-48-13

Акціонерний банк "Укргазбанк" запустив нову програму доступного іпотечного кредитування під 8,8% річних на території всієї України.  Про це повідомляється на офіційному сайті банку.

Як зазначили в Укргазбанку, скористатись дешевою іпотекою можуть активні клієнти для придбання житла на вторинному ринку нерухомості. Власний внесок – від 30% вартості житла. Строк кредитування – до 20 років.

За інформацією банку, у перший же день запуску іпотеки під 8,8% річних було надано кредит для молодої родини в смт. Великодолинське. Вона тепер матиме однокімнатну квартиру в Одесі.

«Ми розділяємо бажання уряду у забезпеченні власним житлом якомога більше українських родин. Це наш соціальний обов’язок, як державного банку, і важливий внесок у майбутнє України. Водночас ми добре розуміємо, що доходи більшості українців не дозволяють їм придбати омріяне житло відразу, а гідні умови життя молодим родинам потрібні вже сьогодні. Тому ми запустили кредитування житла на таких лояльних умовах, щоб забезпечити наших громадян доступним фінансуванням на придбання власного омріяного житла. І перший же день дії цієї програми показав наскільки довгоочікуваною та затребуваною вона є», – наголосив Голова Правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко.

Раніше "Укргазбанк" випробував аналогічну програму іпотеки від 8,8% на території міста Харкова.