Колишнього президента «Укрбуд» залишили під вартою

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
mykytas

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду прийняла рішення, згідно з яким колишнього президента УДБК «Укрбуд» Максима Микитася залишать під вартою до 7 вересня 2020 із заставою 100 млн грн.

Про це повідомила пресслужба ВАКС.

«Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду розглянула апеляційну скаргу захисника на ухвалу слідчого судді Вищого антикорупційного суду від 10.07.2020, якою підозрюваному продовжено строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 07 вересня 2020 року з альтернативою внесення застави у розмірі 100 млн грн.», - йдеться в повідомленні.

Колегія суддів ухвалила відмовити у її задоволенні та залишити ухвалу слідчого судді про продовження строку дії запобіжного заходу без змін. Рішення набрало законної сили з моменту його проголошення та оскарженню у касаційному порядку не підлягає.

Як раніше повідомляв портал МЕтри, Національне антикорупційне бюро звинуватило колишнього президента будівельної корпорації «Укрбуд», народного депутата України 8-го скликання Максима Микитася в організації заволодіння нерухомістю Національної гвардії на суму понад 81 млн грн за допомогою підконтрольних йому будівельних компаній.