Максим Микитась заявив про повернення контролю над Укрбуд Девелопмент

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
микитась

Екс-президент державної будівельної корпорації "Укрбуд", колишній народний депутат Максим Микитась заявив про повернення контролю над ТОВ "Укрбуд Девелопмент".

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Я повернув контроль над Укрбуд Девелопментом. Василь Польовий та Євген Дікін, яких всліпу використали рейдер Федотенков та зрадник Майборода напередодні повернули мені вкрадені пакети акцій!», - написав Максим Микитась.

Читайте також: Колишньому президенту Укрбуд призначили заставу у 5,5 млн. грн.

При цьому, екс-президент Укрбуду заявляє про тиск з боку опонентів.

«Рейдери Федотенков і ко не хочуть розголошення інформації про їхні злочини, про розкрадання активів, чому впав Укрбуд й інвестори не одержали вчасно своє до житло... - Вони вночі знову використали чорних нотаріусів, намагаються викрасти екс мінорітарія Дікіна...», - написав він.

Як повідомляє портал МЕтри, у Єдиному держреєстрі юросіб та фізосіб-підприємців, станом на 16 червня 2021 року засновником та власником ТОВ " Укрбуд Девелопмент" зазначено Богдана Ільченко. Йому належить весь статутний фонд товариства у розмірі 35,230 млн грн. Керівником " Укрбуд Девелопмент" зазначено Олега Майбороду.

Читайте також: Екс-президента Укрбуду Максима Микитася звільнили з під варти

Також, як зауважує портал МЕтри, ТОВ "Укрбуд Девелопмент" не слід плутати з державною будівельною корпорацією "Укрбуд". «Укрбуд Девелопмент», заснований у 2004 році, вів власну девелоперську діяльність, а також залучався до проектів державної корпорації "Укрбуд".