Мер Києва звернувся до поліції для припинення незаконних дій забудовника на Микільській Слобідці

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
микслоб

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до керівника поліції Києва з тим, аби правоохоронці припинили незаконні дії забудовника на Микільській Слобідці. Про це Віталій Кличко написав у своєму Telegram каналі.

«Поки поїхав у відрядження – знову напруга на Микільській Слобідці. Забудовник нахабно, в протистоянні і сутичках з місцевими мешканцями загнав техніку на територію, де місто не надавало жодних дозвільних документів щось будувати. Зараз на зустріч з місцевою громадою їдуть два моїх заступники - Андрій Крищенко і Олексій Кулеба. Вночі місто знову встановить на місце обмежувальні блоки на в’їзді на прибережну територію», – підкреслив мер столиці.

Столичний голова зазначив, що особисто зателефонував керівнику столичної поліції з тим, аби правоохоронці припинили незаконні дії забудовника на Микільській Слобідці.

«Місто не дозволить на цій резонансній ділянці нічого будувати», – наголосив Віталій Кличко.

Як повідомляв портал МЕтри, ТОВ «Нова Слобідка» планує побудувати декілька житлових будинків на березі Дніпра, що викликає спротив місцевих мешканців. Про багаторічний конфлікт відомо місцевій владі, яка намагалась залагодити його в 2016 році шляхом укладання Меморандуму про співпрацю із метою попередження конфліктів між забудовниками та мешканцями столиці.