На Полтавщині з початку року розпочато будівництво 28 та закінчено понад 770 соціальних об’єктів

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
dabk-1

За І квартал 2017 року в Полтавській області розпочато роботи на 28 об’єктах, будівництво яких буде здійснюватися за рахунок державного і місцевих бюджетів. Про це повідомила прес-служба Держархбудінспекції.

Як зазначають у ДАБІ, серед вказаних початих проектів такі соціально значущі об’єкти як будівництво водопровідної мережі у м. Полтава, реконструкція системи теплопостачання Римарівської загальноосвітньої школи, капітальний ремонт вуличного каналізаційного колектора у м. Лохвиця та низка об’єктів з будівництва зовнішнього електроосвітлення.

Також Департаментом Державної архітектурно-будівельної інспекції у Полтавській області за вказаний період зареєстровано 771 декларацію про готовність об’єктів до експлуатації, будівництво яких виконувалося за рахунок державного і місцевих бюджетів. Переважно це будівництво та реконструкція зовнішнього освітлення, реконструкція і переоснащення систем опалення та водопостачання, реконструкція та капітальний ремонт об’єктів житлово-комунального господарства, дошкільних закладів та закладів освіти.