На Хмельниччині в цьому році молоді нададуть 1 млн. грн. пільгових кредитів

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
khm

Органи самоврядування у Хмельницької області передбачили у місцевих бюджетах на 2017 рік кошти на пільгове молодіжне кредитування в обсязі понад 1,05 млн. грн. Про це повідомила прес-служба Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву з посиланням на директора Хмельницького регіонального управління установи Володимира Войтюка.

Володимир Войтюк звернув увагу на те, що кошти на пільгове молодіжне кредитування у власних бюджетах передбачили як обласна рада, так і міські ради двох міст Хмельницької області. Крім того, можливе надання пільгових кредитів молоді і за рахунок статутного капіталу Держмолодьжитла.

«Питання житлового забезпечення громадян на Хмельниччині стоїть досить гостро, але місцеві органи влади намагаються вирішувати його по мірі своїх сил. Так, у цьому році на пільгове молодіжне кредитування кошти передбачені в обласному бюджеті Хмельницької області у обсязі понад 890 тис. грн., а також у Хмельницькому міському бюджеті у розмірі майже 123 тис. грн. Також, кошти на пільгові кредити для молоді передбачені у бюджеті міста Кам’янець-Подільський у обсязі близько 41 тис. грн.», — сказав директор Хмельницького регіонального управління Держмолодьжитла.