У Києві та передмісті таунхауси будують у понад 50 житлових комплексах

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Hotov Residence2

На початок 2018 року у Києві та наближених до нього населених пунктах продажі таунхаусів ведуться у понад 50 житлових комплексах. Про це повідомив директор компанії «Hotov Residence» Дмитро Матвієнко.

У передмісті Києва таунхауси активно будують на правому березі — у Васильковському, Киево-Святошинському, Обухівському, Макаровському та Вишгородському районах. Ведеться будівництво таунхаусів і на лівому, передусім у Бориспільському та Броварському напрямках.

За словами експерта, таунхауси поступово формують окремий сегмент нерухомості, займаючи своє місце між квартирами та окремими будинками.

«Таунхауси набувають популярності, оскільки для багатьох покупців житлової нерухомості вони є оптимальним варіантом. З одного боку, цей вид житла має практично ті ж самі переваги, що і окремі будинки. З іншого - вартість таунхаусу значно менша, ніж окремо збудованого будинку. Тому що для його зведення потрібна земельна ділянка меншої площі, ніж для особняка, а собівартість будівництва нижча за рахунок спільних стін, вартості підведення комунікацій тощо», - сказав Дмитро Матвієнко.