Перше півріччя Держмолодьжитла: співробітників більше, ніж сімей, що отримали житлову допомогу

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву, в якому станом на початок року працювало понад 250 фахівців, протягом першого півріччя 2018 року уклало лише 238 договорів з громадянами за житловими програмами. Такі дані оприлюднені на офіційному сайті Держмолодьжитла.

Таким чином, протягом першого півріччя поточного року Держмолодьжитло уклало за житловими програмами договорів менше, ніж загальна кількість співробітників цієї установи.

Як повідомляв портал нерухомості «МЕтри», у 2017 році на одного працівника цієї установи припадало менше 2,3 укладених договорів з громадянами.

У 2016 році ефективність установи була ще меншою – на одного працівника Фонду за весь рік припадало менше 1,4 укладених договорів з громадянами в рамках житлових програм.

У 2018 році керівництво Держмолодьжитла обіцяло підвищити ефективність установи, втім, з огляду на поточні показники, поки що це їй так і не вдалося.

Раніше Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко закликав залучити до реалізації житлових програм державні банки та забезпечити ефективне використання державних коштів замість витрачання їх на утримання і обслуговування Держмолодьжитла.