В Оболонському районі столиці відновили роботи з будівництва Окружної дороги

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
doroga

У Києві відновили ремонтні роботи на Окружній дорозі, яка запланована до готовності в 2019 році. Зокрема, до кінця поточного року планується з'єднати вулиці Рокоссовського і Дегтяренко, а в 2019 році - продовжити до вул. Богатирській. Про це повідомив заступник голови Київської Міської Держадміністрації Дмитро Давтян в коментарі 112.ua.

За словами Дмитра Давтяна, на даний момент прокладені шляхопроводи через Богатирську і залізницю, також оснащений підземний пішохідний перехід.

"Зараз нарешті відновлено фінансування, тому і всі заплановані роботи вже відновлені ... Зараз там почали насип земляного полотна і частково влаштували інженерні мережі, а на вихідних працюватимуть асфальтоукладальники", - прокоментував Дмитро Давтян.

Роботи на цій ділянці, за словами заступника голови КМДА, ведуться в двох місцях.

"На сім'ї Кульженко, яку ми перевіряли місяць тому, дорожники працюють без зупинки, ми вкладаємося в графік, тобто ділянку від вул. Лугової до Великої Кільцевої дороги, як і планувалося, "під ключ" здадуть навесні наступного року. Тут будуть реконструйовані 2,5 км доріг, всього на роботи передбачено 131,5 млн грн. У 2018 році на ділянці планується облаштувати нижній і середній шари дорожнього покриття, рух від Лугової до Великої Кільцевої відкриють до кінця поточного року", - повідомив Дмитро Давтян.