Уряд звільнив Олексія Кудрявцева з посади голови ДАБІ

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
DABI-Kudriavcev2

Кабінет міністрів України звільнив Олексія Кудрявцева з посади голови Державної архітектурно-будівельної інспекції. Згідно Урядового Розпорядження від 12 грудня 2018 р. № 967-р Олексія Кудрявцева звільнено «за вчинення дисциплінарних проступків, передбачених пунктом 1 (порушення Присяги державного службовця) та пунктом 10 частини другої статті 65 зазначеного Закону (подання під час вступу на державну службу недостовірної інформації про обставини, що перешкоджають реалізації права на державну службу, а також неподання необхідної інформації про такі обставини, що виникли під час проходження державної служби)».

Як повідомляли ЗМІ, кілька тижнів тому до уряду надійшло звернення про підробний диплом про освіту чиновника. Сам Кудрявцев наголошує, що має декілька дипломів, а саме той диплом щодо справжності якого виникли підозри, він не  використовував під час проходження конкурсу на посаду голови ДАБІ.

«Переконаний, всі інсинуації навколо нібито мого неіснуючого диплому є сфабрикованою кампанією задля повернення корупційних схем у сфері будівництва. - заявляє Олексій Кудрявцев у своєму офіційному зверненні. - Я надав усі докази, які свідчать, що я не порушував закон та йдучи на державну службу мав потрібну українську освіту».

Читайте також: У Одесі на місяць заморозять всі будівельні роботи

У заяві чиновник додав, що не буде коментувати рішення Уряду, адже головне це не посада, а щоб розпочаті у галузі будівництва реформи не зупинилися та були повністю реалізовані.